Connect

Niet voor iedereen gaat het leren vanzelf. Soms is het lastig om op een reguliere school lessen te volgen. Speciaal hiervoor is Connect opgericht: hier wordt onderwijs met extra aandacht en ondersteuning gegeven.

Speciaal voor jou

Bij Connect kun je je hele schoolloopbaan op je eigen niveau volgen; dit noemen we de vaste stream. Als je enkel voor een bepaalde periode extra begeleiding nodig hebt, dan spreken we van de flexibele stream. Hierbij blijf je ingeschreven op je reguliere school, maar volg je gedeeltelijk lessen op Connect. Op het moment dat het voor jou weer mogelijk is, ga je volledig terug naar je eigen school. Dit doen we stap voor stap en we kijken hierbij natuurlijk wat het beste bij jou past. 

Connect is een samenwerking tussen Prins Maurits, de RGO, het Samenwerkingsverband Passend Voortgezet Onderwijs Goeree-Overflakkee en de gemeente Goeree Overflakkee.

Denkt u dat uw kind behoefte heeft aan onderwijs via Connect? Kijk dan voor meer informatie over advies en intake op de website van het samenwerkingsverband.

Inclusief onderwijs

Bij de PM vinden we het belangrijk dat voor ieder kind passend onderwijs wordt geboden dichtbij huis. We geloven dat God ieder mens talenten heeft gegeven en vinden het ook onze taak om leerlingen te helpen. Daarom zijn we blij dat we, in samenwerking, dit kunnen aanbieden op Goeree-Overflakkee.

"Met Connect zorgen we er voor dat ook deze leerlingen zo ‘thuisnabij’ onderwijs krijgen."
Het gebouw van Connect

Ontmoet de teamleider

G.C.P. de Dreu

G.C.P. de Dreu

Teamleider Connect

Behoefte aan een gesprek?