Dinnershow

23 november 2023

Dinnershow voor Woord & Daad brengt
€ 7000,- op

Donderdag 23 november vond op de CSG Prins Maurits de Dinnershow ten bate van Woord & Daad plaats. De leerlingen mochten maar liefst 150 gasten verwelkomen.  

Wekenlang waren 60 leerlingen van havo 3 en vwo 3 druk met de voorbereidingen. Dit deden zij tijdens het vak Onderzoek & Ontwerpen.
Elke leerling had een eigen taak. Ze waren onderverdeeld in diverse groepen, zoals koken, entertainment, organisatie, decoratie en PR/productie.


Over alles was nagedacht, de aankleding van de aula, het menu, de naamkaartjes, het laten sponsoren van veilingproducten en ingrediënten, ballonnenbogen en de diverse optredens. Aan het plafond van de aula hingen 30 paraplu’s ter decoratie en als symbool voor de 30 adoptiekinderen die onze school rijk is.

Tijdens de avond genoten de gasten van een heerlijk diner en een avond vol vermaak. Heel veel bijzondere optredens van brugklaskoor, muzikale intermezzo’s van collega’s en leerlingen tot optredens in zelfs het ‘’Ouddurpse’’ dialect.

Ook waren er twee veilingrondes. De opbrengst van deze producten gaat naar adoptiekinderen van de school. Maar liefst 3005 euro werd er geboden. De opbrengst van de toegangskaartjes gaat naar het project Drops4Crops van Woord & Daad en leverde een schitterend bedrag op van 4000 euro.

Aan het einde van de avond zorgden de leerlingen nog voor een toegift. Ze zongen samen met het publiek ‘’We are the world’’.


We danken iedereen die aan deze avond heeft meegewerkt en de sponsoren. We kijken terug op een prachtige avond!