Cambridge Course

Cambridge Course

Home > PM-ACADEMY > Cambridge Course

Beste belangstellende voor de Cambridge Course for Adults,

De Prins Maurits heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met de ‘Cambridge English Examinations’. De Prins Maurits wil graag deze ervaring met u delen. We merken dat er in de doelgroep van volwassenen belangstelling is om de Engelse taalvaardigheid te ontwikkelen. In de praktijk van het werk en in de contacten wordt ervaren dat een goede beheersing van het Engels belangrijk is.

Wanneer u hierin wilt doorgroeien, is de ‘Cambridge Course for Adults’ een aanrader. Een cursus waarin u toewerkt naar een certificaat wat ertoe doet. In september 2021 is de start van het Cambridge-traject. Na een placement test zal duidelijk zijn welk niveau passend is voor u en wat de bijbehorende volgende stap in examinering is. De lessen (ca. 20 lessen) worden (fysiek en/of online) verzorgd op de Prins Maurits op maandagmiddag van 15.45 – 17.15 uur. Bij voldoende aanmelding zullen de eerste data voor de nieuwe lichting zijn op: 7 juni en 21 juni. Na de zomervakantie is dan het vervolg.

De kosten voor deelname zijn 450 euro. Dit betreft de kosten voor boeken/examen/overige materialen. Ook wanneer u later instroomt in het programma blijven deze kosten 450 euro. Wanneer u na 1 oktober wilt beginnen, adviseren we u om te wachten tot mei in het volgende jaar om aan te haken bij de nieuwe groep.

De Cambridge examens worden afgelegd in maart, juni of november, afhankelijk van het niveau. De cursus wordt gegeven door gekwalificeerde docenten van de Prins Maurits.

Voor meer informatie over Cambridge: zie
www.cambridgeenglish.org. De placement test kunt u vinden op: https://www.cambridgeenglish.org/nl/test-your-english/ .

Aanmelden voor deze Cambridge Course kan tot uiterlijk 1 juli 2021 via deze link

Wil je persoonlijk contact opnemen, dan kan dat met Marjo Heij (docent Engels) –
mj.heij@csgpm.nl