Busabonnement 2019/2020

Busabonnement 2019/2020

Home > OUDERS > Busabonnement 2019/2020

Wilt u weten wat de buskosten voor uw kind zijn?
Klik op deze link.

Vraag hier uw busabonnement aan
Klik op deze link

Kijk ook op de vervoerspagina voor meer informatie en prijslijsten.

Natuurlijk wilt u alles hiervoor goed geregeld zien. Ook het reizen van en naar school met openbaar vervoer. In samenwerking met vervoerbedrijf Connexxion bieden wij u de mogelijkheid om een aantrekkelijk geprijsd abonnement aan te schaffen. 

Regio-Abonnementen schooljaar 2019-2020

Connexxion biedt het Regio-Abonnement, dat geldig is binnen een aantal zones: het geldigheidsgebied. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de reisbehoeften van scholieren voor een bepaalde periode is het Regio-Abonnement verkrijgbaar in 4 varianten: WINTER, EXAMEN, SCHOOLJAAR en JAAR. Het tarief is afhankelijk van het aantal dagen waarop gereisd wordt en het gekozen gebied. De scholier betaalt dus alleen voor het deel dat hij echt gebruikt!
De school zorgt voor betaling van Connexxion. De kosten van het abonnement worden door school automatisch in 10 gelijke termijnen van uw bankrekening geïncasseerd. Dit is incl. een servicefee, die Connexxion berekent.

Voor nieuwe leerlingen, die een jaarabonnement willen, is het advies om dit direct bij Connexxion af te sluiten. Het bedrag aan servicekosten is dan niet van toepassing, waardoor deze route voordeliger is. Ook dan bestaat de mogelijkheid om de kosten in termijnen van uw bankrekening af te laten schrijven.