Centrum Jeugd en Gezin

Centrum Jeugd en Gezin

Home > LEERLINGEN > Centrum Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin bij jou op school

Aan jouw school is een jeugdverpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) verbonden.


Schoolziekteverzuim
Samen met de school, wil het CJG meer aandacht aan jou geven als je door ziekte niet naar school kunt komen. Lang of veel ziek zijn kan gevolgen hebben voor je schoolprestaties en je gezondheid. Als je lang of vaak niet op school bent geweest, word je daarom door school, met medeweten van jou en je ouders/verzorgers, aangemeld bij de jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het CJG.

School Ondersteunings Team op school
Het School Ondersteunings Team is een overleg met verschillende deskundigen en verbonden aan de school. Afhankelijk van de vraag kan de school dit bespreken met de jeugdverpleegkundige van het CJG. Hier wordt je altijd van op de hoogte gebracht.

Vragen?
Hebben jij of je ouders/verzorgers een vraag? Neem dan laagdrempelig contact op met de jeugdverpleegkundige die aan jouw school verbonden is.

-        Irene Verhey
-       Telefoonnummer: 06-20200615
-        E-mail: i.verhey@cjgrijnmond.nl

Alles onder één dak
Het CJG bij jou in de buurt is dé plek waar je terecht kunt met vragen over gezondheid, opgroeien en verzorging. Als het nodig is biedt het CJG je advies en ondersteuning. Naast jeugdverpleegkundigenwerken er ook jeugdartsen, doktersassistenten, pedagogen en andere deskundigen om gezond en veilig opgroeien mogelijk te maken.

Ga voor meer informatie over het CJG of voor handige links naar onze website www.cjggo.nl.