English Course

English Course

Home > GROEP 8 > English Course

Start English Course 25 maart 2020.  Important Message!

Are you in year 8 at primary school?
And do you think a good knowledge of the English language is important?
Would you like to spend more time on improving your English?


Als je later de wereld om je heen wilt gaan ontdekken, dan weet je vast al dat Engels een echte wereldtaal is. Overal waar je komt, spreken mensen Engels met elkaar. Of je nu op vakantie bent of als je - heel veel later - gaat doorleren en werken. Daarom leer je deze vreemde taal nu al op school. Straks op de middelbare school krijg je nog veel meer Engels. En dat blijft zo tot je uiteindelijk examen doet, want het is een verplicht examenvak. Eigenlijk is het dus best handig om goed in Engels te zijn.

Met het leren van een nieuwe taal kun je niet vroeg genoeg beginnen.
- Mevrouw Schroevers-Janse, docent Engels

10x fun

Speciaal voor leerlingen van groep 8 biedt de Prins Maurits op woensdagmiddag een English Course aan. Je gaat tien weken met leeftijdsgenootjes aan de slag met Engels. Niet door met je neus in de boeken te zitten, maar in kleine groepjes luisteren, schrijven, lezen en hardop oefenen natuurlijk. Elke week heeft zijn eigen thema en onze docenten zorgen ervoor dat je je geen seconde verveelt.

"Engels is zoveel leuker. Echt fun!"
- Anna, 11 jaar

Expert in Engels

“Tijdens mijn lessen Engels merk ik het effect van leerlingen die zich al vroeg voorbereiden op de Engelse taal.Veruit de meeste deelnemers die meedoen aan een cursus Engels halen betere cijfers voor Engels en zijn vaak enthousiaster.     

"Wie het Engels beheerst, vergroot zijn keuzemogelijkheden in het vervolgonderwijs en in het daaropvolgende maatschappelijk verkeer enorm.”
- Meneer Hamelink, docent Engels

 

For parents - read more!

Beleeft uw kind veel plezier aan het leren van een nieuwe taal? Of heeft uw kind juist moeite met Engels op school? Praat dan eens met uw zoon of dochter over onze gratis English Course. Een persoonlijke en interactieve aanvulling op de Engelse les die uw kind al krijgt op de basisschool. Het is tegelijk een leuke kennismaking met het voortgezet onderwijs. De ‘English Course’ wordt afgesloten met de uitreiking van een bewijs van deelname aan de jonge deelnemers.

Schrijf je hier in voor de English Course